суббота, 11 октября 2008 г.

belly chains rings wholesale




In het kader van de nationale multimediale geschiedenis-campagne Verleden van Nederland (van 10 oktober tot en met 7 december) biedt Haven Amsterdam de gelegenheid om gratis een vaartocht te maken op de Clipper Stad Amsterdam.



Haven Amsterdam wil de Amsterdammers vertellen over de historie van de Amsterdamse haven, welke rol de haven in de Gouden Eeuw heeft gespeeld en hoe belangrijk de Amsterdamse haven is voor nu en in de toekomst.



De Gouden Eeuw was een belangrijke periode voor de Amsterdamse haven. De handel floreerde als nooit tevoren. Mede door de handel via schepen ontstond grote rijkdom voor de hoofdstad.



In deze eeuw heeft de Amsterdamse haven zich niet alleen snel ontwikkeld tot een belangrijke economische motor voor Amsterdam en de regio maar ook voor de economie van geheel Nederland.



De Clipper biedt voor de Amsterdammers een unieke kans om een beetje terug te gaan in de tijd op een kopie van een driemaster die in de glorieperiode van de stad heeft gevaren. De route van de vaartocht verbindt ook het heden en verleden door zowel het oostelijk (verleden) als het westelijk havengebied (heden) te laten zien.



De Clipper is een driemaster met 29 zeilen, is76 m lang en 10,5 m breed en biedt plaats aan 115 personen.



Haven Amsterdam biedt op 17 oktober twee mogelijkheden aan voor een twee uur durende vaartocht op de Clipper. De tochten worden begeleid door een gids.



*N.B. Door het overweldigend aantal aanmeldingen zijn de vaartochten voor donderdag en vrijdag al volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden. *


belly chains rings wholesale, belly chains sale, belly chains uk, belly chains wholesale.



Комментариев нет: